UVJETI KORIŠTENJA I POSLOVANJA

U Vašem je interesu pažljivo pročitati ove uvjete korištenja i poslovanja stranice zmajcice.com prije naručivanja proizvoda. Ako imate nedoumica u svezi glede Vaših prava molimo Vas da nam se javite pismenim, telefonskim putem ili putem elektronske pošte.
Svaki kupac Close2Heart nosiljki je odgovoran za sigurno i razumno korištenje istih, i dužan je poduzeti sve potrebne korake kako bi nošenje bilo sigurno za dijete, a navedeni su u uputama za korištenje nosiljki.
Molimo Vas i da pročitate upute o sigurnom korištenju nosiljki prije same uporabe. Mi Vas opskrbljujemo nosiljkama i ostalim priborom, a Vaša je dužnost informirati se o sigurnom nošenju.
S naše strane pokušavamo što vjernije dočarati stvarni izgled i boju naših nosiljki na našim slikama, međutim odričemo se odgovornosti kod odstupanja ili krivog shvaćanja stvarnih boja uslijed nedosljednosti kompjuterskih ekrana.
Plaćanje unutar Bosne i Hercegovine vrši se kartičnom uplatom na račun ili pouzećem, tj. plaćanjem gotovinom pri preuzimanju pošiljke. Sve inozemne uplate vrše se putem Paypal računa, zaštićenim i sigurnim putem.
Cilj nam je pošiljke poslati unutar pet radnih dana od uplate na račun. Ukoliko smo u nemogućnosti izvršiti slanje u zadanom roku, promptno ćemo Vas obavijestiti o tome.
MOLIMO VAS DA OVE UVJETE KORIŠTENJA PAŽLJIVO PROČITATE I PO POTREBI IH SAČUVATE.

Pri narudžbi sa stranice zmajcice.com ulazite u obvezujući ugovorni sporazum o kupnji temeljen na ovim uvjetima.

Ovaj ugovor se može poništiti prateći određene korake o otkazivanju narudžbe.

ČESTO KORIŠTENI POJMOVI
Uvjeti korištenja – označavaju standardne uvjete i pravila korištenja kupnje i prodaje u ovom dokumentu
Ugovor – označava ugovor i kupnji i prodaji robe na ovoj stranici
Kartično plaćanje – označava kreditnu ili debitnu karticu kojom se obavlja plaćanje robe na stranici
Plaćanje pouzećem – je plaćanje gotovinom pri preuzimanju pošiljke.
Dostava – označava detalje dostavljanja pošiljke, odnosno adresu koje ste Vi dali
Roba – nosiljke i ostali pribor koji ste naručili s ove stranice i koji je dostupan za kupnju
Obrazac za narudžbu – elektronski obrazac koji je ispunjen i poslan s Vaše strane

UVJETI PRODAJE I NARUDŽBE
Kupiti možete bilo koju nosiljku i dodatke označene dostupnima na našoj stranici.
Zadržavamo pravo odbiti narudžbu u slučaju da smo istu iz opravdanih razloga u nemogućnosti ispoštovati.
Bilo kakve greške u narudžbi i pri ispunjavanju podataka ste dužni odmah javiti.
Nismo u mogućnosti naknadno dodavati robu u paket koji je već plaćen.
Sve cijene nosiljki su istaknute uz pojedine proizvode. Cijena poštarine se izračunava prilikom ispunjavanja narudžbenog obrasca.
DOSTAVA
Dostava robe se vrši poštom unutar BiH, a u inozemstvu pojedine pošiljke preuzima domicilni dostavljač, odnosno pošta.
Važna napomena: budite sigurni da ste ostavili točnu adresu za obavljanje dostave kako bi se izbjegli mogu
i nesporazumi i krive dostave.
Također je poželjno da nam se javite odmah nakon primitka paketa te da isti odmah pomno pregledate. Nakon primitka paketa Vi ste za isti odgovorni.
Za povrat robe imate 14 dana od primitka iste. Povrat robe primamo ukoliko je pošiljka neoštećena, neoprana i u originalnom pakiranju te uz valjan razlog povrata.

Ne prihvaćamo odgovornost za pogrešno rukovanje robom nakon što ste se obvezali pomno pročitati i prihvatiti uvjete poslovanja i sigurnog korištenja Close2Heart nosiljki.
UPUTE O SIGURNOM KORIŠTENJU I ODRŽAVANJU NOSILJKI
Kupac je odgovoran za pravilno korištenje i skladištenje odnosno održavanje Close2Heart nosiljki. Nosiljke se moraju prati prema uputama i držati u higijenskim uvjetima kako bi se smanjio rizik oštećivanja nosiljki.
Video upute za korištenje Close2Heart nosiljki nalaze se na stranici zmajcice.com.
Mrlje prvo očistite sa sapunom i vodom. Perite nosiljku u stroju za pranje rublja samo ako je prijeko potrebno, i to u hladnoj vodi s niskim okretajima ili bez centrifuge. Za pranje koristite samo tekući deterdžent bez omekšivač i optičkih izbjeljivača. Nosiljku prije pranja stavite u rupičastu vreću (ili jastučnicu) kako bi izbjegli oštećenja kopči ili petljanje naramenica. Nemojte izbjeljivati nosiljku. Sušite polegnuto ili objesite na stolicu, ali izbjegavajte izravno sunce.
KOMUNIKACIJA
Sva komunikacija se obavlja elektronskom poštom (emailom), a u iznimnim slučajevima telefonskim putem ili putem službene Facebook stranice zMajčica.
Sva komunikacija pismenim (email, Facebook poruke) i/ili telefonskim putem ne smije se dijeliti s trećim osobama i smatra se povjerljivom razmjenom informacija između Vas, kupca i nas, prodavača.

OPĆENITO
Nosiljke Close2Heart izrađene su od sigurnih materijala, koristi se industrijski konac i industrijske mašine za šivanje. Sve kopče i gurtne testirane su na opterećenja i vrlo sigurne za korištenje. Na sve šavove i kopče postoji jednogodišnja garancija.